MegaJobs
Bedrijfswebsite
JobFace

Wie wij zijn

De PageGroup (voorheen Michael Page International) is wereldwijd marktleider op het gebied van werving en selectie en vormt het overkoepelende merk voor Page Executive, Michael Page en Page Personnel. Binnen deze merkenstructuur richt Page Executive zich op de werving van directie en hoger management, richt Michael Page zich op de bemiddeling van het midden- en hoger kader, en houdt Page Personnel zich bezig met de invulling van operationele en middenmanagement functies.

Het merk Michael Page is in de afgelopen drie decennia uitgegroeid tot één van de wereldleiders op het gebied van professionele werving en selectie. Wij zijn gespecialiseerd in de werving van kandidaten voor contracten van bepaalde, onbepaalde en tijdelijke duur voor een wereldwijd klantenbestand.

Onze kantoren vindt u in Europa, Azië, Afrika en in (Noord/Zuid/Midden) Amerika.
In Nederland zijn wij gespecialiseerd in de volgende disciplines: Finance, Banking & Financial Services, Consultancy & Project Management, Sales & Marketing, Information Technology, Legal, Tax, Engineering & Manufacturing, Human Resources, Procurement & Supply Chain, Public Sector en Healthcare & Life Sciences.