MegaJobs

Word partner van MegaJobs

Aantrekkelijke incentives voor webmasters
Wil je een vacaturefeed opnemen in je website of gewoon een link naar MegaJobs, dan voeg je niet alleen extra content toe aan je site, maar deel je ook mee in de omzet van de door jou aangeleverde klanten die vacatures plaatsen op MegaJobs.

Ruime keuze aan middelen
Naast gewone hyperlinks, eventueel in combinatie met diverse banners, heb je de mogelijkheid om op basis van een Java- of RSS/XML-feed realtime vacatures te tonen op je eigen website. Op de zelfde wijze als waarop een sollicitant bij MegaJobs een zoekprofiel kan samenstellen voor de E-mailservice, kun jij een feed samenstellen en bepalen in wat voor formaat je de data wenst te ontvangen. Bij de selectiemogelijheden van het zoekprofiel heb je de keuze uit: functie, branche, opleiding, meerdere trefwoorden, locatie en straal, enz. Vanzelfsprekend kun je meerdere feeds aanmaken met verschillende profielen. Hier vind je meer informatie over de mogelijkheden en voorbeelden van de implementaties.

Eens jouw klant; altijd jouw klant
Elke bezoeker die via een link vanaf jouw site op MegaJobs beland, wordt geregistreerd. Zodra deze bezoeker zich tijdens die sessie zich aanmeldt als klant en op dat moment, of bij een volgende direct bezoek aan MegaJobs, een vacature plaatst, wordt dit als omzet aan jou als partner van MegaJobs toegerekend. Ook als deze klant uitsluitend nog direct naar de site van MegaJobs blijft gaan voor het plaatsen van vacatures.
Als partner van MegaJobs krijg je 10% commissie over de bestedingen (exclusief BTW) van jouw klant.

Partner Tools
Zodra je je hebt geregistreerd als partner van MegaJobs, krijg je een partnerID en heb je toegang tot de Partner Tools. Je kunt hier allereerst kiezen voor doorverwijzing naar MegaJobs in zijn geheel, of een of meerdere vacaturefeeds aanmaken die passen bij de doelgroep(en) van je site. Je vindt daar dan de juiste URL's die je dient te gebruiken en bijvoorbeeld bij een Java-feed een compleet werkend voorbeeld..

Binnen de Partner Tools heb je ook de mogelijkheid om de statistieken van jouw URL's te bekijken. Elke binnenkomst vanaf jouw site naar MegaJobs leggen we vast in onze database, waarbij we per dag en per vacature de aantallen bijhouden. Daarnaast kun je zien wat de omzet is die jouw inspanning heeft opgeleverd.
Zodra MegaJobs het geld van de klant heeft ontvangen, komt de commissie beschikbaar voor uitbetaling. De uitbetaling vindt pas plaats nadat een tegoed van tenminste 100,- Euro aan commissie is opgebouwd. De uitbetaling vindt eenmaal per kwartaal plaats op de eerste dag van de volgende maand. Je ontvangt dan een creditfactuur, Als je BTW plichtig bent, dan zal over de netto commissie 19% BTW worden berekend. Dit tref je apart aan op je creditfactuur. Vanzelfsprekend worden eventuele restituties aan klanten ook verrekend met je commissiesaldo. Als je commissie minder dan 100,- Euro is, wordt deze opgespaard en uitgekeerd in een volgend kwartaal als je boven deze grens uitkomt.

Dit partnerprogramma is geheel gratis en zonder verplichtingen. Je bepaalt zelf hoeveel en welke links je op je eigen site plaatst.

A. Reeds eerder geregistreerd als partner
Je gebruikerscode:
Je wachtwoord:

Deze gegevens kwijt?
B. Nieuwe registratie?
Je hebt nog geen gebruikerscode en bent dus nog geen partner van MegaJobs.nl.

Het aanmeldproces bestaat uit de volgende stappen:

Je e-mailadres en wachtwoord
|
Het invoeren van je aanvullende adresgegevens
|
Ontvangen van een controle e-mail
|
Toegang tot de Partner Tools
advertentie