MegaJobs

Service Engineer vacature in Deventer

Vacature bij Wesche en de Boer B.V.

Service Engineer

Wij zoeken voor onze opdrachtgever een Service Engineer die voor een grote verscheidenheid aan klanten (o.a. voedingsmiddelen, energie) de service kan verlenen.


Van belang is dat je beschikt over een afgeronde HBO opleiding in een technische richting bijv. (Technische) Informatica of Industriële Automatisering.

Je hebt relevante werkervaring met Siemens S7 en eventueel Scada kennis (Wonderware of Wincc). Uiteraard beschik je over een rijbewijs. Je gaat aan de slag in de regio Overijssel.

Er is een goede marktconforme beloning.

SOLLICITEREN VOOR DE VACATURE SERVICE ENGINEER:
Voldoe je aan de eisen en ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan vandaag nog je online sollicitatie toe! Vergeet niet je uitgebreide CV in Wordformaat toe te voegen.

Meer informatie over ons bedrijf en onze overige vacatures vind je op onze website. Voor vragen over de vacature kun je ook bellen met Ric Wesche (06-46.440.449) of Tineke de Boer (06-200.15.413).

Solliciteren op

Service Engineer

?
Op deze vacature reageren

Bedrijfsgegevens
Wesche en de Boer B.V.
Mignonstraat 4
7323 AX APELDOORN
Nederland

Telefoon: 06-46440449

Op deze vacature reageren


  • Bewaar vacature als MY Job
  • Mail a friend
  • Website van Wesche en de Boer B.V.
  • Print vacature
  • Share/Save/Bookmark
Meer banen bij Wesche en de Boer B.V.
vacature automatisering, IT & telecom
Ontvang relevante automatisering, IT, telecom vacatures Plaats CV Log in
Indien uw interesse en ambitie uitgaan naar een junior of senior automatiserings of IT functie die past bij uw opleiding en / of ervaring, plaats dan nu een toekomstgericht IT profiel (CV) op Megajobs.nl èn laat u gevonden worden door werkgevers en selectiebureaus. U kunt tevens diverse jobmails aanmaken voor actuele ICT vacatures in diverse sectoren (ICT, Telecom en Automatisering). U ontvangt dan passende IT banen die matchen met uw carrière in de automatisering, informatica.