MegaJobs

(Lead) Software Developer vacature in Eindhoven

Vacature bij KUBUS

(Lead) Software Developer

KUBUS zoekt developers voor .NET, C++, C# en MacOS Xcode om binnen een succesvol team bezig te zijn met de ontwikkeling van 3D bouwkundige analyse- en teamwork software.

KUBUS
KUBUS biedt BIM voor ontwerpende- en uitvoerende bouw en is in de Benelux exclusief distributeur voor de producten van GRAPHISOFT en Gold Partner van Solibri. KUBUS is promotor van open standaarden. Daarnaast ontwikkelt KUBUS add-ons voor BIM software en de producten KUBUS Spexx, Nederlands meest gebruikte bestekverwerker, en BIMcollab®, ’s werelds eerste oplossing voor cloud-based en BIM-platform overschrijdend issue management.

Functieomschrijving
Afhankelijk van je niveau, vind je je plek als junior, medior of lead developer binnen een multidisciplinair team van developers en bouwkundigen/architecten, die samenwerken aan onze software. Waaronder de webapplicatie voor BIM issue-management BIMcollab®, bijbehorende add-ons binnen BIM tools en de 3D modelviewer voor data-analyse. Je werkt aan innoverende tools in een zich snel ontwikkelende markt waarin 3D, augmented reality en machine learning steeds meer aandacht krijgen. Enerzijds werk je opgestelde functionele specificaties uit, anderzijds is er ruimte voor onderzoek en experiment. Het testen van geproduceerde code, codereviews en het schrijven van technische documentatie horen uiteraard tot de standaard werkzaamheden.

Jouw Profiel
• Een afgeronde bachelor of master opleiding, bijvoorbeeld richting Informatica.
• Kennis van ontwikkeltechnieken als agile en scrum.
• Bewezen ervaring met C++, C# en/of .NET.
• Bij voorkeur ervaring met OpenGL, 3D engines en grafische interfaces.
• Kennis van Json, Javascript, SOAP, REST en SQL is een pré.

Voor de rol van Lead Developer is het uiteraard belangrijk dat je beschikt over aantoonbare, coachende capaciteiten. Wil je aan de slag als MacOS en IOS developer? Dan is ervaring met Xcode en ontwikkeling voor MacOS en IOS een must en kennis van HTML-5 een pré.

Ons aanbod
KUBUS biedt een uitdagende functie met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. We zitten in het centrum van Eindhoven op loopafstand van het Centraal Station. Daarnaast bieden we;
• Een passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring. De salarissen voor een junior developer starten op € 2.400,- bruto per maand en lopen op tot € 6.000,- voor een Lead Developer, op basis van een fulltime dienstverband.
• De secundaire arbeidsvoorwaarden bij KUBUS zijn bovengemiddeld. De ruime pensioenregeling en winstdeling, maar ook de werknemersparticipatie zorgen voor een grote betrokkenheid van de medewerkers bij het resultaat van KUBUS. Een laptop is voor deze functies vanzelfsprekend om gebruik te kunnen maken van de flexibele werkplekken.
• Een plek in een gedreven team met ervaren professionals binnen een gerenommeerd bedrijf met een uitstekende reputatie.

Interesse?
Stuur je CV en motivatiebrief naar Joyce van Breenen: jvanbreenen @ kubusinfo.nl. Voor vragen kun je bellen met +31 (0)40 213 1950.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren op

(Lead) Software Developer

?
Op deze vacature reageren

Bedrijfsgegevens
KUBUS
Ringbaan Oost 451
5017 AA Tilburg
Nederland

Telefoon: 088 5 325 111

Op deze vacature reageren


  • Bewaar vacature als MY Job
  • Mail a friend
  • Website van KUBUS
  • Print vacature
  • Share/Save/Bookmark
Meer banen bij Primatch HR Groep
vacature automatisering, IT & telecom
Ontvang relevante automatisering, IT, telecom vacatures Plaats CV Log in
Indien uw interesse en ambitie uitgaan naar een junior of senior automatiserings of IT functie die past bij uw opleiding en / of ervaring, plaats dan nu een toekomstgericht IT profiel (CV) op Megajobs.nl èn laat u gevonden worden door werkgevers en selectiebureaus. U kunt tevens diverse jobmails aanmaken voor actuele ICT vacatures in diverse sectoren (ICT, Telecom en Automatisering). U ontvangt dan passende IT banen die matchen met uw carrière in de automatisering, informatica.