MegaJobs

Docent Business IT & Management vacature in Breda

Vacature bij Avans Hogeschool

Docent Business IT & Management

Avans Hogeschool is voor de opleiding Business IT & Management in Breda op zoek naar een docent die het als een uitdaging ziet studenten te inspireren en te ontwikkelen?

Wie: een businessanalist of business-systemsanalist die onze studenten alle kneepjes van het vak leert
Wat: studenten opleiden, begeleiden en inspireren
Waar: Breda
Wanneer: zo snel mogelijk

Uitdagend werk
U heeft een voorbeeldfunctie en inspireert studenten van de opleiding Business IT & Management in Breda. Juist van de meer technische aspecten van het domein business analysis wordt u enthousiast. U heeft ervaring opgedaan in rollen als businessanalist of business-systemsanalist en u kijkt ernaar uit deze kennis over te brengen op studenten. Lesgeven gaat u goed af. Ook de rol van begeleider is u op het lijf geschreven. U begeleidt studenten bij projecten binnen de opleiding en bij hun stage- en afstudeeropdrachten in het bedrijfsleven. U vindt het fijn dat studenten een beroep op u doen en dat u ze van advies kunt voorzien. Uw hart gaat sneller slaan van nieuwe technologieën. Daar bent u dan ook continu naar op zoek. Op basis van deze nieuwe technologieën ontwikkelt u onderwijsmateriaal en onderhoudt u contacten met bedrijven en externe deskundigen. Hiermee houdt u het onderwijs up-to-date.

Lees verhalen van onze medewerkers en ontdek wat werken voor Avans inhoudt.

Juiste match
• U heeft een diploma op academisch niveau;
• Dankzij uw jarenlange ervaring als businessanalist of business-systemsanalist weet u alles van businessprocessmanagement, modellering, analyse, design en performancemanagement;
• Business Process Model Notation, Business Rules Management, Business Process Simulation, Business Process Management Systems en de bijbehorende applicaties kennen geen geheimen voor u;
• U bent geïnteresseerd in moderne onderwijsmethoden;
• Onderzoek en opensource-ontwikkeling boeien u;
• Met uw kennis en ervaring bent u een bron van inspiratie voor studenten en collega’s;
• Zelfstandig en resultaatgericht, 2 woorden die u perfect omschrijven;
• Blijven ontwikkelen is belangrijk voor u. U wilt bijvoorbeeld graag een didactische aantekening behalen;
• Als teamspeler bent u continu gericht op samenwerking met studenten en collega’s;
• Vanzelfsprekend bent u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen uw vakgebied. U past deze graag toe in het onderwijs.

Inspirerende omgeving
De Academie voor Engineering en ICT biedt de opleidingen Elektrotechniek, Business IT & Management, Informatica, International Maintenance Management, Mechatronica, Technische Bedrijfskunde, Technische Informatica en Werktuigbouwkunde aan. Met een team van zo’n 130 enthousiaste collega’s ontwikkelen wij 2.100 studenten tot hooggekwalificeerde professionals. We doen ook toegepast onderzoek in samenwerking met bedrijven uit de regio.

Goede werkgever
Avans Hogeschool haalt graag het allerbeste uit mensen. We staan bekend als goede werkgever. Dat ziet u terug in onze arbeidsvoorwaarden.
• Wij bieden u volop mogelijkheden om uzelf te blijven ontwikkelen;
• U ontvangt een maandsalaris in schaal 11: minimaal € 3.240,59 en maximaal € 4.452,46 bruto bij een fulltime aanstelling. Dit is conform cao hbo;
• Een eindejaarsuitkering in de vorm van een dertiende maand is standaard
• U kunt direct aan de slag;
• Wij bieden u een aanstelling voor 1 jaar. Bij goed functioneren hoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Bewuste keuze
U bent ervan overtuigd dat deze functie bij u past en u heeft zin om aan de slag te gaan bij Avans. Solliciteer dan voor 7 juli 2017 en vermeld vacaturenummer 17/078. Solliciteren kan via de volgende link.

https://fd7.formdesk.com/omnismart/Sollicitatieformulier

Voor vragen over de inhoud van de functie neemt u contact op met Giel Vossen, docent Business IT & Management, 088 – 525 69 37 of met Michiel Daamen, recruiter voor de Academie voor Engineering en ICT, 06 - 29 42 27 44.

We hebben de vacature zowel intern als extern uitgezet. Na de sluitingsdatum verwijderen wij de vacaturetekst van de website. Aan de inhoud van deze vacature kunt u geen rechten ontlenen. Acquisitie naar aanleiding van deze tekst stellen wij niet op prijs.

Primatch ondersteunt ons bij de werving en selectie van deze vacature. Na de sluitingsdatum verwijderen wij de vacaturetekst van de website. Aan de inhoud van deze vacature kunt u geen rechten ontlenen. Acquisitie naar aanleiding van deze tekst stellen wij niet op prijs.

Trefwoorden: Informatica, hbo IT, ICT, bussinesanalist, management, docent business IT en management, business proces management, docent, Avans Hogeschool, Avans, docent, Breda.

Solliciteren op

Docent Business IT & Management

?
On-line solliciteren

Bedrijfsgegevens
Avans Hogeschool
Ringbaan Oost 451
5017 AA Tilburg
Nederland

Telefoon: 088 5 325 111

On-line solliciteren
  • Bewaar vacature als MY Job
  • Mail a friend
  • Website van Avans Hogeschool
  • Print vacature
  • Share/Save/Bookmark
Meer banen bij Primatch HR Groep
Vacature onderwijs en wetenschap
Ontvang relevante onderwijs en wetenschap vacatures Plaats CV Log in
Indien uw interesse en ambitie uitgaan naar een functie in het onderwijs, de wetenschap of binnen R&D die past bij uw opleiding en / of ervaring, plaats dan nu een toekomstgericht profiel (CV) op Megajobs.nl èn laat u gevonden worden door werkgevers en selectiebureaus. U kunt tevens diverse jobmails aanmaken voor onderwijs vacatures en wetenschap vacatures (ook Research & Development binnen het bedrijfsleven). U ontvangt dan relevante banen die passen bij uw carrière wensen.