MegaJobs
   ‹  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ...  ›  333

  vacatures

  gevonden

Trade & Shopper Marketeer (fulltime) vacature in Valkenswaard

Vacature bij Brabantia

Trade & Shopper Marketeer (fulltime)

Wij zoeken de top!
Werk aan de winkel voor een Internationale Trade & Shopper Marketeer.

Het leven is zo mooi, daar wil je toch zoveel mogelijk van genieten? Van élk moment dus, ook van de dagelijkse klusjes. Brabantia helpt daar graag bij, met prachtige producten die prettig in gebruik én duurzaam zijn. Zo maken we het leven, maar ook onze planeet een beetje mooier. En carrières trouwens ook.
Met ongeveer 1000 “Brabantianen” zorgen we voor de wereldwijde productie, marketing, verkoop en distributie van onze Designed for Living producten. De verkoop- en brandingspecialisten van Brabantia zitten te springen om een kick-ass

Trade & Shopper Marketeer m/v (fulltime)

Wat ga je doen?
Simpel: jij gaat Trade & Shopper Marketing binnen onze organisatie op de kaart zetten. Je gaat de internationale Trade & Shopper strategie ontwikkelen én implementeren binnen het retailkanaal. Onze Consumer Value Proposition vertalen naar een onweerstaanbare Customer Value Proposition. Producten positioneren en omzet boosten. Kwalitatief knallen. Daarbij denk en werk je breed, dus van slimme sell-in en sell-out strategie en van brand naar sales activation. Je analyseert data, volgt marktontwikkelingen op de voet en gebruikt je kennis van de shopper om - in samenwerking met in- en externe marketing- en salescollega’s - in Europa scherpe marketingacties op te zetten.

Wie ben je?
Je hebt een Bachelor of Master opleiding gedaan op het gebied van Marketing en/of Business. Je hebt 5 tot 10 jaar ervaring in een internationale marketing en/of sales omgeving bij een non-food A-merk, een succesvolle retailer, en/of een pure player.
Je weet alles van het (on- en offline) koopgedrag van onze consumenten en hebt nu al ideeën hoe je hen met onze (r)etailpartners kunt verleiden. Je kunt analytisch en abstract denken, durft kritische vragen te stellen, maar bent ook een doelgerichte doener met overtuigingskracht. Een winnaar, bruisend van ideeën en energie.

Wat heeft Brabantia je te bieden?
Veel! De kans om een tastbare bijdrage te leveren aan een internationaal A-brand, om te beginnen. Een sleutelrol in een dynamische markt en dito werkomgeving, met heel veel leuke collega’s en leidinggevenden en ruimte voor je energie en je ideeën. Waar de charme en het ondernemerschap van een familiebedrijf samenkomt met het werken voor premium (r)etailers. En waar je betaald wordt om te verrassen en te leren en net zoveel verantwoordelijkheid krijgt als jij aankunt. Plus een prima salaris en 40 vrije dagen, premievrij pensioen, fitnessplan, winstdeling, op maat gemaakte broodjes, etc.

Kom je bij ons team?
Is dit de baan voor jou? Overtuig ons en stuur je motivatie, CV en iets verrassend naar hrm @ brabantia.com. Wil je eerst meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Stefan Kersten (+31402072323). Op www.brabantia.com vind je alles over Brabantia als bedrijf en over ons interessante werkgebied.

Met sollicitaties zijn we blij, met acquisitie niet.


Solliciteren op

Trade & Shopper Marketeer (fulltime)

?
Op deze vacature reageren

Bedrijfsgegevens
Brabantia
Ringbaan Oost 451
5017 AA Tilburg
Nederland

Telefoon: 088 5 325 111

Op deze vacature reageren


 • Bewaar vacature als MY Job
 • Mail a friend
 • Website van Brabantia
 • Print vacature
 • Share/Save/Bookmark
Meer banen bij Primatch HR Groep
Vacature verkoop en marketing

Sales & Marketing vacatures

MegaJobs trends Populaire  zoekopdrachten (nieuw)
senior Accountmanager