MegaJobs
   ‹  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ...  ›  333

  vacatures

  gevonden

Ervaren Manager Sportcentra (Hilvarenbeek-Oirschot-Goirle) vacature in Oirschot

Vacature bij Laco Recreatie

Ervaren Manager Sportcentra (Hilvarenbeek-Oirschot-Goirle)

Laco Recreatie zoekt een manager die de vestigingen Hilvarenbeek , Oirschot en Goirle aanstuurt en het maximale uit de accommodaties haalt.

Wat ga je doen?
Als manager geef je leiding aan gemotiveerde teams binnen onze vestigingen in Hilvarenbeek, Oirschot en Goirle. Je kunt de teams onderling op een juiste manier in verbinding brengen.
Je bent het visitekaartje van de vestigingen, ziet toe op de veiligheid en kwaliteit en coacht je medewerkers op service en gastheerschap. Samen met hen haal je het maximale uit de accommodaties.
De wensen van je gasten en de doelstellingen van Laco zijn je bekend, binnen dit speelveld realiseer je de omzet- en winstdoelstellingen en rapporteer je aan de regiomanager.
We zijn weliswaar een commerciële organisatie, maar werken intensief samen met gemeentes. Gevoel voor politiek bestuurlijke verhoudingen is noodzakelijk om deze functie succesvol te kunnen vervullen.

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur richting management of bedrijfskunde;
• Je hebt tenminste 5 jaar tot 10 jaar ervaring in een leidinggevende functie, liefst binnen de zwembad- of recreatiesector;
• Je hebt een grote affiniteit met sport- en recreatie en hebt er scholing in gevolgd. Zwembad en fitness zijn deelgebieden waarover je kunt meepraten.
• Je bent commercieel ingesteld, communicatief vaardig en resultaat gericht;
• Je bent woonachtig in de omgeving van Hilvarenbeek, Oirschot of Goirle.
• Je bent een teamplayer die samen met je directe collega’s mee wil bouwen aan de verdere groei van de Laco accommodaties. Met je team zorg je voor een goede sfeer, waar je gasten zich thuis voelen. Verantwoordelijkheid nemen en dragen is voor jou geen punt.

Wat bieden wij?
Allereerst een afwisselende baan in een sportieve omgeving. Binnen onze organisatie heerst een informele werksfeer, zoals je van een organisatie in de sportbranche mag verwachten.
Deze functie valt buiten de CAO Zwembaden, we bieden je een marktconform salaris tussen
€ 3.750,- en € 4.500,- bruto op basis van fulltime, afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast kun je gebruik maken van een auto, laptop en telefoon. Uiteraard krijg je bij Laco goede opleidingsmogelijkheden en voldoende ondersteuning vanuit ons Business Center.

Over Laco
Laco Recreatie heeft een breed aanbod van goed uitgeruste sport- en vrijetijdsaccommodaties in heel Nederland. In onze accommodaties bieden wij sportieve en ontspannende activiteiten aan voor alle leeftijden. ‘In beweging blijven’ is ons product. Maar ook als organisatie zijn we voortdurend volop in beweging. De afgelopen jaren is Laco flink gegroeid. Ruim 40 sportcentra verspreid over heel Nederland vallen nu onder de Laco vlag.
In totaal werken er ongeveer 1000 mensen bij onze organisatie, waarvan 25 op het centrale business center in Oirschot.

Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd in onze organisatie? Voldoe je aan de gestelde eisen en denk jij de juiste persoon op de juiste plek te zijn? Stuur dan je sollicitatiebrief plus C.V. voor 15 januari naar Tineke Oenema (Coördinator HRM) via t.oenema @ laco.eu
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Jan Smolders (regiomanager) via telefoonnummer 06-34491529.


Solliciteren op

Ervaren Manager Sportcentra (Hilvarenbeek-Oirschot-Goirle)

?
Op deze vacature reageren

Bedrijfsgegevens
Laco Recreatie
Ringbaan Oost 451
5017 AA Tilburg
Nederland

Telefoon: 088 5 325 111

Op deze vacature reageren


 • Bewaar vacature als MY Job
 • Mail a friend
 • Website van Laco Recreatie
 • Print vacature
 • Share/Save/Bookmark
Meer banen bij Primatch HR Groep