MegaJobs
   ‹  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ...  ›  320

  vacatures

  gevonden

Medewerker Sales Support (fulltime) vacature in Amsterdam

Vacature bij Audax Media B.V.

Medewerker Sales Support (fulltime)

Ben jij op zoek naar een uitdagende commerciële functie binnen de media? Ben jij communicatief, organisatorisch sterk, gestructureerd en een echte spin in het web? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Audax Media is gevestigd in Amsterdam en commercieel exploitant van de merken van Audax Publishing (Vriendin, Weekend, Party, Mijn Geheim, Santé, Royalty, Gloss en Glossy) én andere uitgeverijen. Dit vertaalt zich in de inzet van on- en offline proposities waaronder tijdschriftadvertenties, branded content samenwerkingen, custom publishing, video/social media campagnes en de inzet van actiemechanismes op de winkelvloer. Hiermee bereikt Audax Media via de tijdschrift merken wekelijks bijna 3,5 miljoen mensen.

Het sales team bestaat uit vijf enthousiaste mensen die door hun professionaliteit, netwerk en expertise de markt optimaal bedienen. Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Sales Support (fulltime)

Wat ga je doen?
In deze coördinerende rol ben je de drijvende kracht achter het salesteam waarbij je zorgt dat klanten zo optimaal mogelijk worden ondersteund in de commerciële samenwerking. Je bent vanaf het eerste stadium tot aan de afronding van de gemaakte afspraken betrokken bij de opzet en uitvoering van het project. Je zorgt voor de grote(re) accounts voor de correcte afhandeling van offerte aanvragen, maakt presentaties en calculaties, doet de campagneplanning en zorgt ervoor dat de gemaakte afspraken worden uitgevoerd.

Je bent het visitekaartje van de afdeling en schakelt niet alleen met de verschillende partijen binnen de organisatie (sales, marketing, redactie, traffic), maar ook veel met de klant. Naast deze commerciële rol binnen het team, ondersteun je ze ook op secretarieel gebied, zoals ontvangst van bezoek, agendabeheer en het voorbereiden van vergaderingen. Kortom, een veelzijdige en uitdagende functie!

Wat verwachten wij?
Om in deze functie succesvol te zijn, ben je commercieel, klantgericht, gedreven, secuur, flexibel en pro-actief ingesteld. Prioriteiten stellen, stressbestendigheid en overzicht houden is je tweede natuur. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie en mbo+/hbo-werk en denkniveau. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift goed en MS officepakketten kennen geen geheimen voor je.

Wij bieden je binnen één van de meest creatieve en snelgroeiende mediapartijen van Nederland een uitdagende baan aan met veel verantwoordelijkheid.

Wil je meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Fleur van den Bos (Sales Director) via 06-18165555, f.v.d.bos @ publishing.audax.nl of Deborah Leeman (P&O-functionaris) via 088-1338609 of d.leeman @ audax.nl. Voor meer informatie over de merken van Audax Publishing verwijzen wij je graag naar www.audaxpublishing.nl.

Interesse? Stuur dan je motivatiebrief met curriculum vitae vóór 28 februari 2018 naar Deborah Leeman (P&O Functionaris) via sollicitatie @ publishing.audax.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Het overnemen van deze vacature op andere sites en/of andere media-uitingen zonder uitdrukkelijke toestemming is niet toegestaan.


Solliciteren op

Medewerker Sales Support (fulltime)

?
Op deze vacature reageren

Bedrijfsgegevens
Audax Media B.V.
Ringbaan Oost 451
5017 AA Tilburg
Nederland

Telefoon: 088 5 325 111

Op deze vacature reageren


 • Bewaar vacature als MY Job
 • Mail a friend
 • Website van Audax Media B.V.
 • Print vacature
 • Share/Save/Bookmark
Meer banen bij Primatch HR Groep
Vacature verkoop en marketing

Sales & Marketing vacatures

MegaJobs trends Populaire  zoekopdrachten (nieuw)
senior Accountmanager