MegaJobs
   ‹  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ...  ›  320

  vacatures

  gevonden

Sales Executive Congressen en Beurzen vacature in Breda

Vacature bij Heliview Conferences & Training B.V.

Sales Executive Congressen en Beurzen

Heliview Conferences & Training B.V. in Breda zoekt een getalenteerde en bevlogen sales collega op fulltime basis. Nieuwsgierig naar de inhoud van de rol? Wij vertellen je er graag meer over!

Ben jij een commercieel professional die graag resultaatgericht te werk gaat en energie krijgt van commercieel succes? Wil jij graag onze klanten helpen door een bijdrage te leveren aan het behalen van hun doelstellingen? Heb jij de ambitie om in de toekomst door te groeien naar bijvoorbeeld accountmanagement? Dan willen wij graag met jou in contact komen!

Met een team van circa 30 enthousiaste collega’s in verschillende disciplines initiëren, ontwikkelen en organiseren wij lead genererende congressen en evenementen. Onze initiatieven richten zich vooral op de branches informatie- en communicatietechnologie (ICT), maar ook op mobiliteitsmanagement, zorg en de industrie. Wij faciliteren kennisdeling en brengen zakelijke contacten tot stand (leadgeneratie). Daarom heb je een voorsprong als je kennis van, ervaring en/of affiniteit hebt met de ICT-branche.

Jouw rol
In deze rol ben je commercieel verantwoordelijk voor 5 tot 10 congressen op jaarbasis. Je bent binnen het projectteam het commercieel brein en verantwoordelijk voor de verkoop van partnerships met onze klanten. Dit doe je voornamelijk telefonisch, maar afhankelijk van jouw ervaring op termijn ook face to face. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor het gehele salestraject; van het zoeken naar prospects, tot het sluiten van de deal. Je bepaalt samen met de salesmanager de te volgen sales-strategie om de doelstellingen te halen. Jouw gesprekspartners zijn doorgaans marketing- en/of salesmanagers binnen IT bedrijven. Tijdens de evenementen heb je persoonlijk contact met jouw klanten en werk je aan het uitbouwen van de relatie.

Nischal Palé (Sales Executive, Heliview):
“In mijn functie van Sales Executive ben ik commercieel verantwoordelijk voor alle congressen die in mijn portfolio zitten. Hierdoor werk ik met verschillende collega’s samen in projectgroepen rondom diverse onderwerpen. Ook kom ik veelvuldig in contact met bestaande en nieuwe klanten. Door de juiste vragen te stellen krijg ik een goed beeld van hun leadbehoeften en ben ik in staat om een uitstekend passend aanbod te doen; van leadgeneratie, branding tot thought leadership!”

Marieke Versteegh (Senior Sales Executive, Heliview):
“Als Senior Sales Executive ben ik verantwoordelijk voor de verkoop van businesspartnerpakketten binnen alle segmenten waarin Heliview actief is, in dit geval voor congressen. Wat mijn werk zo leuk maakt is dat ik de gehele dag verschillende mensen spreek overal ter wereld. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen kom ik achter de behoefte van de klant en kan ik ze helpen. Het klantcontact vind ik het leukste wat er is! Na het sluiten van het contract begint het weer opnieuw!“

Je beschikt over
• HBO werk- en denkniveau;
• Minimaal 1 jaar commerciële werkervaring.

Verder ben jij
• Een ‘hunter’ en heb je een drive om het maximaal haalbare te realiseren;
• Target gedreven en ervaar je targets als motiverend en zie je die als een uitdaging!
• De Engelse taal kundig(zowel in woord als geschrift);
• In staat om op verschillende niveaus te communiceren;
• Een netwerker en weet je mensen aan je te binden.

Wij bieden jou
• Een mooie veelzijdige baan binnen ons jong en dynamisch salesteam;
• Een salaris dat ligt tussen de €30.000 en €35.000 bruto per jaar incl. vakantiegeld, op basis van 40 uur per week en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
• 26 vakantiedagen per jaar;
• Een informele maar gefocuste cultuur waarin jij continue wordt uitgedaagd.

Interesse
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Saïd Hamzaoui (Sales & Key Accountmanager). Saïd is bereikbaar op 076-5484000. Wil je direct solliciteren? Stuur je cv met een korte motivatie via onderstaande sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt door Heliview niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: sales executive, commercieel, commercieel binnendienst medewerker, verkoopmedewerker, verkoop, sales, salesmedewerker, acquisitie, acquisiteur, leadgeneratie, congressen, beurzen, events, sponsoring, Breda, Noord-Brabant.


Solliciteren op

Sales Executive Congressen en Beurzen

?
On-line solliciteren

Bedrijfsgegevens
Heliview Conferences & Training B.V.
Ringbaan Oost 451
5017 AA Tilburg
Nederland

Telefoon: 088 5 325 111

On-line solliciteren
 • Bewaar vacature als MY Job
 • Mail a friend
 • Website van Heliview Conferences & Training B.V.
 • Print vacature
 • Share/Save/Bookmark
Meer banen bij Primatch HR Groep
Vacature verkoop en marketing

Sales & Marketing vacatures

MegaJobs trends Populaire  zoekopdrachten (nieuw)
senior Accountmanager