MegaJobs
   ‹  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ...  ›  320

  vacatures

  gevonden

Allround Medewerker Technische Dienst vacature in Tilburg

Vacature bij Delicia

Allround Medewerker Technische Dienst

Delicia in Tilburg, ’s werelds grootste producent van onder meer chocoladehagel & chocolade snacks, zoekt een Medewerker Technische Dienst met een MBO-opleiding (niveau-4) in de richting mechatronica, werktuigbouwkunde of elektrotechniek. Kom jij ons helpen er chocolade van te maken?!

Wat wordt jouw uitdaging?
Als allround technicus heb jij een brede kennis van techniek. Je vindt het mooi om te werken met onze productie installaties en utility. In deze rol ben je dagelijks bezig met het uitvoeren van reparatie-, onderhouds- en inspectiewerkzaamheden op onze productie afdelingen. Samen met je collega’s vormen jullie het technische hart van onze organisatie en zorg je voor een perfecte voortgang van de productie op de afdelingen choco en coating. Ook houd jij je bezig met het stabiliseren, optimaliseren en verbeteren van de installaties, zowel op aangeven van je leidinggevende als op eigen initiatief.

Jouw werkzaamheden bestaan daarnaast uit:
• Het structureel oplossen van storingen;
• Het uitvoeren van preventief onderhoud en inspecties;
• Actieve deelname aan (verbeter)projecten;
• Registratie van de werkzaamheden in ons onderhoudsmanagementsysteem Ultimo.

De werkzaamheden vinden plaats in 3-ploegendienst.
Kortom; een uitdagende functie met veel mogelijkheden!

Jouw profiel
We zijn voor deze rol op zoek naar een enthousiaste medewerker met een MBO-diploma (niveau 4) richting mechatronica, werktuigbouwkunde of elektrotechniek (affiniteit met procesautomatisering is een pré). Je bent daarnaast handig met computers (hard- / software).

Als persoon ben je proactief, zelfstandig en leergierig en durf je prioriteiten te stellen en keuzes te maken. Bijvoorbeeld bij het gelijktijdig optreden van storingen. Nauwkeurig en gestructureerd werken zijn voor jou vanzelfsprekend bij het goed uitoefenen van jouw rol als medewerker technische dienst. Je neemt jouw werk serieus en dat is belangrijk omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat.

Wij bieden:
• Een hecht team en fijne werksfeer;
• Stabiele werkomgeving;
• Fulltime baan in 3-ploegendienst;
• Salaris wat past bij jouw opleiding en ervaring;
• Directe indiensttreding bij Delicia.

Over Delicia
Delicia is een eigenwijs, vooruitstrevend bedrijf in chocoladedecoraties en -snacks, waar ruim 160 medewerkers werkzaam zijn. Wij hebben een open en professionele bedrijfscultuur waarin medewerkers gestimuleerd worden zich te ontwikkelen en hun talenten optimaal te benutten.

Met bijna 80 jaar ervaring kan Delicia zich met recht specialist noemen op het gebied van chocoladeproducten. Deze producten bestaan niet alleen uit hagelslag, het typisch Nederlandse broodbeleg, maar ook uit chocoladevlokken en -pajetten, cacaofantasie, gekleurde hagel, crispies en heerlijke gechocolateerde producten. Delicia verkoopt jaarlijks meer dan vijfentwintig miljoen kilogram chocoladeproducten die binnen heel Europa worden vermarkt. Onze belangrijkste afzetkanalen zijn supermarkten en industriële klanten (ijs-, zuivel-, ontbijtgranen- en bakkerij-industrie). Wij beschouwen onze klanten als echte partners waarmee we een langdurige relatie uit willen opbouwen. Dat dit gewaardeerd wordt heeft zich begin 2018 geuit in de winst van de Industributie Award voor het beste private label bedrijf van heel Nederland!

Wij zijn een enthousiast en bovenal ambitieus bedrijf. Openheid, flexibiliteit, slagvaardigheid en gedrevenheid maken Delicia tot ’s werelds grootste producent in chocoladedecoratie- en versieringen. Door de constante focus op innovatie zetten wij alles in het werk onze positie de komende jaren verder uit te bouwen.

Interesse?
Solliciteer dan nu online via de sollicitatiebutton.

Voor vragen kun je bellen met Michael Donders (Manager Techniek & Engineering) via telefoonnummer 013 - 462 55 91 of 0613072539.

Primatch ondersteunt Delicia bij de werving en selectie van deze vacature. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt door Delicia niet op prijs gesteld.

Trefwoorden voor deze vacature zijn: technische dienst, mts, mbo, elektro, elektrotechniek, mechatronica, werktuigbouwkunde, wtb, elektromonteur, technisch, techniek, industrie, productie, Tilburg, Waalwijk, Noord-Brabant, Dongen, Rijen, www.delicia.nl, www.primatch.nl.


Solliciteren op

Allround Medewerker Technische Dienst

?
On-line solliciteren

Bedrijfsgegevens
Delicia
Ringbaan Oost 451
5017 AA Tilburg
Nederland

Telefoon: 088 5 325 111

On-line solliciteren
 • Bewaar vacature als MY Job
 • Mail a friend
 • Website van Delicia
 • Print vacature
 • Share/Save/Bookmark
Meer banen bij Primatch HR Groep
Vacature techniek & engineering
Ontvang relevante engineering en techniek vacatures Plaats CV Log in
Indien uw interesse en ambitie uitgaat naar een junior of senior engineering of techniek functie die past bij uw opleiding en / of ervaring, plaats dan nu een toekomstgericht technisch profiel (CV) op Megajobs.nl èn laat u gevonden worden door werkgevers en selectiebureaus. U kunt tevens diverse jobmails aanmaken voor actuele techniek vacatures en engineering vacatures in diverse sectoren (bouw, industrie & energie, olie & gas en techniek breed). U ontvangt dan passende technische banen die passen bij uw engineering carrière wensen.