MegaJobs
   ‹  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ...  ›  320

  vacatures

  gevonden

Software Helpdesk Medewerker (40 uur) vacature in Den Bosch

Vacature bij Facility Kwadraat

Software Helpdesk Medewerker (40 uur)

Ter versterking van het Facility Kwadraat team in ’s-Hertogenbosch zijn we op zoek naar een fulltime Helpdesk/Support Medewerker voor onze gebruikers van WISH software. Sta jij aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met software? Dan gaan wij graag met je in gesprek!

Wat ga je doen?
Als Support Medewerker ben jij verantwoordelijk voor 1e en 2e lijns support in een uitdagende omgeving. Er wordt van je verwacht dat je actief meedenkt over de verschillende vraagstukken en energie haalt uit het tijdig oplossen ervan. Aangezien je niet alle meldingen zelf oplost, werk je nauw samen met je collega’s. Daarnaast lever je input voor de verbetering van onze oplossingen. Iedere vraag of probleem is een uitdaging voor jou!

Je taken bestaan o.a. uit:
• Het leveren van 1e en 2e support aan onze klanten via telefoon, mail en support software;
• Het monitoren van feedback en communicatie verzorgen naar klanten;
• Het informeren van onze adviseurs over support die verleend is aan de klanten;
• Het aanmaken van nieuwe gebruikers in het systeem;
• Het beheren van de FAQ lijst;
• Het opstellen en beheren van gebruikershandleidingen;
• Het testen van nieuwe ontwikkelingen.

Collega Liëlle (32 jaar):
“Elke dag met plezier naar je werk en met een voldaan gevoel weer naar huis, wie wil dat nou niet! Dit is mijn ervaring bij het uitoefenen van deze functie. Veel variatie doordat er verschillende soorten meldingen binnenkomen, van storingen tot serviceverzoeken en van wensen tot vragen. En natuurlijk alle blije reacties van klanten doordat ze geholpen zijn en verder kunnen met hun dagelijkse werkzaamheden in WISH. Dit alles middenin een moderne kantoortuin tussen gezellige en hulpvaardige collega’s. Kortom, ik ben erg blij met deze baan!”

Jij….
• bent een starter op de arbeidsmarkt of je hebt al enige werkervaring binnen een helpdesk- / supportfunctie;
• functioneert op een hbo werk- en denkniveau;
• hebt grote affiniteit met software en nieuwe technologieën;
• hebt interesse en/of ervaring met applicatiebeheer.

Wat bieden wij?
Een zelfstandige en afwisselende functie waarin je veel van je eigen initiatief kwijt kunt en doorgroei mogelijkheden hebt. De werkomgeving is prettig met hulpvaardige collega’s. Wij bieden een goed maandsalaris afhankelijk van kennis en ervaring en een uitstekend pakket aan secundaire voorwaarden. Wij zijn gevestigd in Den Bosch en ons kantoor is makkelijk bereikbaar. Je start met een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract.

Wie zijn wij?
Facility Kwadraat. Wij helpen organisaties al meer dan 25 jaar bij het krijgen van grip op het onderhoud en beheer van vastgoed en de facilitaire processen die zich daarin afspelen. We leveren onze eigen Facility Management Informatie Software WISH in de Cloud en dit gaat verder dan alleen het leveren van een uitstekende software oplossing. Onze FMIS oplossing is modulair opgebouwd. Gebruikers van de software (meer dan 20.000) zijn veelal organisaties binnen de zorgsector, maar ook binnen sectoren als onderwijs, lokale overheid en het bedrijfsleven. We zijn een kleine organisatie met een grote naam binnen ons specialisme!

Geïnteresseerd?
Zo enthousiast dat je direct wilt reageren? Klik dan op de sollicitatiebutton.

Primatch ondersteunt Facility Kwadraat bij de werving van deze vacature. We horen graag wat je in deze functie aanspreekt. Contact opnemen kan met Claudie Hendrikx (recruiter). Claudie is bereikbaar op tel: 088-532 5125. Kijk voor meer informatie ook op onze website www.facility2.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Tags: service, applicatiebeheerder, support, helpdesk, software support, eindgebruiker, software, applicatie, IT support, HBO, Den Bosch, Tilburg, Utrecht, Eindhoven, Oss, www.primatch.nlSolliciteren op

Software Helpdesk Medewerker (40 uur)

?
On-line solliciteren

Bedrijfsgegevens
Facility Kwadraat
Ringbaan Oost 451
5017 AA Tilburg
Nederland

Telefoon: 088 5 325 111

On-line solliciteren
 • Bewaar vacature als MY Job
 • Mail a friend
 • Website van Facility Kwadraat
 • Print vacature
 • Share/Save/Bookmark
Meer banen bij Primatch HR Groep
vacature automatisering, IT & telecom
Ontvang relevante automatisering, IT, telecom vacatures Plaats CV Log in
Indien uw interesse en ambitie uitgaan naar een junior of senior automatiserings of IT functie die past bij uw opleiding en / of ervaring, plaats dan nu een toekomstgericht IT profiel (CV) op Megajobs.nl èn laat u gevonden worden door werkgevers en selectiebureaus. U kunt tevens diverse jobmails aanmaken voor actuele ICT vacatures in diverse sectoren (ICT, Telecom en Automatisering). U ontvangt dan passende IT banen die matchen met uw carrière in de automatisering, informatica.