MegaJobs
   ‹  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ...  ›  320

  vacatures

  gevonden

Junior Payroll Consultant (36 uur) vacature in Tilburg

Vacature bij Van Spaendonck Online

Junior Payroll Consultant (36 uur)

Ben jij een echte doorpakker die nieuwe software snel snapt? Hou jij van puzzelen en krijg jij energie van goed klantcontact? Dan ben jij die (Junior) Payroll consultant waar van Spaendonck Online, in Tilburg naar op zoek is!

Wie zijn wij?
Van Spaendonck Online valt onder de in 1919 opgerichte van Spaendonck Groep en als salaris- en personeelsadministratiekantoor verwerken wij jaarlijks zo’n 29.000 jaaropgaven voor ongeveer 1000 klanten. Hierbij kun je denken aan zowel grote internationaal handelende organisaties als lokale MKB ondernemingen. Wij werken nauw samen met onze zusterorganisatie Loket.nl die als marktleider de meest vooruitstrevende internetapplicatie ontwikkelt. Wij bieden SaaS oplossingen en (mobile) apps waarin alle zaken op het gebied van HR online kunnen worden geregeld. Onze klanten kunnen naar wens allerlei HR modules koppelen aan deze online applicatie, hij kiest zelf waar hij gebruik van wil maken en op welke manier hij wil samenwerken met accountants en werknemers. Dit alles om personeelsprocessen soepeler te laten verlopen. Met deze oplossing van Loket.nl worden jaarlijks 900.000 werknemers verloond, worden er miljoenen gegevens per maand verwerkt en wordt dagelijks zo’n 14.000 keer ingelogd via verschillende devices. Ga voor meer informatie naar www.vanspaendonckonline.nl en www.loket.nl.

Wat is jouw rol hierin?
Jij bent degene die het eerste aanspreekpunt zal zijn vanuit de eerstelijns helpdesk om onze klanten zo goed mogelijk te woord te staan. Alle vragen met betrekking tot onze online applicatie weet jij te beantwoorden, of je weet precies waar je het antwoord kan vinden. Weet je het niet? Dan ga je het uitzoeken, jij vindt het namelijk leuk om te puzzelen en gaat door totdat je het probleem hebt opgelost. Zijn de vragen te complex op het gebied van salarisadministratie en kom je er niet uit? Dan zet je de vraag door naar een ander team. Een achtergrond in salaris- en/of personeelsadministratie is wel belangrijk om je in te kunnen leven in de klant. Ook ben jij analytisch sterk en vind jij snel je weg in nieuwe software. Alle nieuwe ontwikkelingen binnen Loket.nl worden namelijk getest bij VSO en worden hier als eerste geïmplementeerd. Dit betreft niet alleen software updates maar ook nieuwe functionaliteiten en betaversies van nieuwe releases. Na zo’n release van updates krijg je direct respons van je klanten. Dit helpt jou om mee te denken in het verbeteren van processen en het door ontwikkelen maar ook optimaliseren van nieuwe functionaliteiten van de applicatie.

Wat bieden wij?
Werken bij van Spaendonck in de rol van Payroll Consultant betekent werken in een dynamische omgeving waarin geen dag hetzelfde is. De functie biedt veel afwisseling en je bent een belangrijke spil tussen jouw klanten en onze software. Je krijgt veel vrijheid binnen deze uitdagende functie en we vinden het leuk als je meedenkt in het verbeteren van onze applicatie en processen. Goede medewerkers willen wij aan ons binden, je krijgt daarom veel kansen om je door te ontwikkelen, wij denken hierin altijd met je mee! Onze (secundaire) arbeidsvoorwaarden zijn goed afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring. De functie wordt uitgezet voor 36 uur (+ADV), waarbij het mogelijk is 1 keer in de 2 weken een dag vrij te zijn.

Waar zijn wij naar op zoek?
Jij hebt een;
• HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een achtergrond in HR of financiële opleiding maar dit is geen must;
• Een PDL is een sterke pré maar deze opleiding is ook bij ons te volgen;
• De ideale kandidaat heeft enige werkervaring (0-3 jaar) in een soortgelijke rol of administratieve functie, waarin je deels kennis hebt opgedaan van salaris- en/of personeelsadministratie. Maar ook kandidaten met meer werkervaring nodigen wij van harte uit om te solliciteren!

Verder ben jij een echte doorpakker die snel kan schakelen, je durft de telefoon op te pakken en je staat stevig in je schoenen. Jij bent stressbestendig en je laat je niet zo snel gek maken. Ook ben jij analytisch en heb je affiniteit met onze applicatie van Loket.nl.

Is dit jouw baan?
Primatch ondersteunt VSO bij de werving van deze procedure. Heb je vragen neem dan contact op met Marlou Weeda (recruiter) op 088-5325125. Enthousiast? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: payroll, payroll specialist, payroll consultant, consultant, junior, helpdesk, salarisadministrateur, salaris administrateur, personeelsadministrateur, applicatie, verloning, eerstelijns, eerste lijns, klantcontact, support, personeelsadministratie, salarisadministratie, loket.nl, administratie, HR, HRM, personeel en arbeid, finance, HBO, fulltime, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Breda.

Solliciteren op

Junior Payroll Consultant (36 uur)

?
On-line solliciteren

Bedrijfsgegevens
Van Spaendonck Online
Ringbaan Oost 451
5017 AA Tilburg
Nederland

Telefoon: 088 5 325 111

On-line solliciteren
 • Bewaar vacature als MY Job
 • Mail a friend
 • Website van Van Spaendonck Online
 • Print vacature
 • Share/Save/Bookmark
Meer banen bij Primatch HR Groep
Vacature Personeel & Organisatie, HRM, HR
Ontvang relevante personeel & organisatie vacatures Plaats CV Log in
Indien uw interesse en ambitie uitgaat naar een junior of senior personeel & organisatie functie die past bij uw opleiding en / of ervaring, plaats dan nu een toekomstgericht p&o, hrm of hr profiel (CV) op Megajobs.nl èn laat u gevonden worden door werkgevers en selectiebureaus. U kunt tevens diverse jobmails aanmaken voor p&o, hr vacatures in diverse sectoren. U ontvangt dan relevante p&o, hr banen die passen bij uw hrm carrière wensen.