MegaJobs
   ‹  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ...  ›  320

  vacatures

  gevonden

Planner Projectbureau vacature in Tilburg

Vacature bij Hoefnagels Branddeuren

Planner Projectbureau

Hoefnagels Branddeuren in Tilburg is voor de afdeling Projectbureau op zoek naar een Planner. Ben jij een echte aanpakker en is organiseren jouw passie? Dan is dit misschien dé baan voor jou!

Wat ga jij doen?
De planner is binnen Hoefnagels Branddeuren de belangrijke schakel voor de korte en lange termijn planning voor de afdeling Projectbureau. Het projectbureau is organisatorisch verantwoordelijk voor engineering, werkvoorbereiding en montage. Het projectbureau plant alle nieuwbouwprojecten in qua montage.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:
• Je zorgt voor efficiënte inzet van monteurs op projecten, gebaseerd op de benodigde skills en capaciteiten (strategisch plannen).
• Je hebt als laatste contact met de klant ter bevestiging van montage, bij afwijkende afspraken reageer je correct, accuraat en assertief.
• Je onderhoudt intensief contact met monteurs ten aanzien van inzet.
• Je werkt nauw samen met de projectengineer, werkvoorbereider en projectleider om te bepalen waar de behoeftes liggen.
• Je draagt proactief bij aan verdere professionalisering van de planfunctie en stelt verbeteringen voor aan het management.

Wat heb jij nodig om succesvol te zijn?
Om de functie van planner goed te kunnen vervullen is het belangrijk dat je beschikt over minimaal MBO+ denk- en werkniveau. Daarnaast heb je 3 tot 5 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie en ervaring met planningssoftware.

Als persoon ben je gedreven, besluitvaardig en je haalt graag het beste uit jezelf. Je hebt een groot probleemoplossend vermogen en je bent accuraat in de uitvoering van jouw werk.

Wat bieden wij?
• Een afwisselende baan voor 28 tot 32 uur per week, in een internationale en groeiende onderneming.
• Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op verlenging.
• 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen op fulltime basis.

Kortom; een uitdagende functie binnen een innovatief familiebedrijf met een passend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor talentontwikkeling.

Over ons
Hoefnagels Branddeuren is producent van brandwerende, rookwerende en inbraakwerende afsluitingen.

Je vindt onze brandwerende deuren overal terug; in productiebedrijven, magazijnen, kantoren, ziekenhuizen, zorginstellingen, luchthavens en bioscopen; overal waar brandcompartimentering noodzakelijk is, kunnen wij met onze producten een rol spelen. Alle disciplines zoals ontwikkeling, ontwerp, productie, montage en onderhoud vinden plaats in eigen huis met goed opgeleide en gecertificeerde vakmensen.

Meer informatie over Hoefnagels Branddeuren B.V. vind je op www.hoefnagels.com.

Interesse?
Word jij enthousiast van deze vacature en wil je meer weten? Bel Jaap Velzeboer, Manager Projectbureau, op 013 4625959.

We ontvangen je sollicitatie t.a.v. Geertje Vervest, HR Adviseur, graag via onderstaande sollicitatiebutton.

Trefwoorden voor deze vacature zijn: planner, planning, projectplanner, branddeuren, hoofd bedrijfsbureau, MBO, HBO, www.hoefnagels.com, www.firescreen.com, www.primatch.nl.


Solliciteren op

Planner Projectbureau

?
On-line solliciteren

Bedrijfsgegevens
Hoefnagels Branddeuren
Ringbaan Oost 451
5017 AA Tilburg
Nederland

Telefoon: 088 5 325 111

On-line solliciteren
 • Bewaar vacature als MY Job
 • Mail a friend
 • Website van Hoefnagels Branddeuren
 • Print vacature
 • Share/Save/Bookmark
Meer banen bij Primatch HR Groep
Vacature inkoop en logistiek
Ontvang relevante inkoop & logistiek vacatures Plaats CV Log in

Indien uw interesse en ambitie uitgaat naar een junior of senior inkoop of logistieke functie die past bij uw opleiding en / of ervaring, plaats dan nu een toekomstgericht inkoop & logistiek profiel (CV) op Megajobs.nl èn laat u gevonden worden door werkgevers en selectiebureaus. U kunt tevens diverse jobmails aanmaken voor logistieke vacatures en inkoop vacatures in diverse sectoren. U ontvangt dan relevante inkoop & logistiek banen die passen bij uw carrière wensen.